середу, 18 листопада 2015 р.

Маленькі таланти

    Теплі, радісні картини оживають на стінах, адже сьогодні у відділі підліткового читання в рамках проекту "Мала Галерея  обласного художнього музею" відкрито виставку дитячого малюнку "Очима маленького чуда".
        На виставці представлено понад 20 художніх робіт дітей, які були створені у 2014-2015 роках під керівництвом талановитого педагога, наставника, викладача кафедри дизайну та мистецтва Кіровоградського інституту регіонального управління  - Зантарії  Ірини Михайлівни.
        Виставку малюнків «Очима маленького чуда» складають фантазійні, творчі роботи маленьких художників, які розкривають нам внутрішній світ кожної дитини.
        Цією похмурою осінньою дниною, цими малюнками діти намагаються донести промінчики дитячих посмішок і створити хороший настрій.


четвер, 12 листопада 2015 р.

Англійські чайні традиції

   Чи можемо ми сьогодні уявити своє життя без чаю? Але напевно найбільш чаєлюбною нацією у світі є англійці. Їхня шаноблива любов до цього напою завжди викликала захоплення.
   12 листопада у відділі підліткового читання та в рамках підліткового клубу «Уроки Мері Поппінс» пройшла бібліовечірку «Англійські чайні традиції».
   Учасниці клубу здійснили відео-подорож «Чай по-англійськи» з якої дізналися історію англійського чаю, чайний етикет в Англії, особливості проведення чайної церемонії, а також дізналися багато цікавих фактів про цілющі властивості чаю. Підлітки взяли участь в розважальних конкурсах та вікторинах, а в кінці свята на них чекав сюрприз – чаювання.