пʼятниця, 27 березня 2015 р.

Успішний бібліотекар - творчий бібліотекар!

    Ця неділя була дуже насиченою на події, зустрічі, знайомства... Вчорашній день був не менш цікавим у стінах нашої бібліотеки проходив обласний семінар-практикум на тему: «Дитяча бібліотека – необмежений простір для ініціативи і творчості бібліотекарів». До нас у  гості завітали наші колеги з області. Зібрання проходило плідно та насичено, корисну, цікаву інформацію змінювали на яскраві виступи, цікаву концертну програму, різноманітні тренінги. Тут вже і справді розгулялася фантазія наших працівників, бо вони творчі, креативні та багаті на оригінальні ідеї. 
    Приємним сюрпризом від відділу підліткового читання для наших колег був "Етикетний майстер-шеф" в рамках проетку культурнодозвіллєві студії для підлітків та підліткового клубу "Уроки Мері Поппінс", завдяки, якому дівчатка навчаються мистецтву складання букетів, правилам етикету, догляду за собою, і звичайно ж мистецтву кулінарії…
Ми запропонували їм поринути в теплу та творчу атмосферу одного з наших заходів, під назвою «Банкет-коктейль» з елементами майстер-класу, де навчали їх готувати коктейлі, фруктові канапки, а також сервірувати святковий стіл. Захід мав не тільки розважальний характер, але і показав, що навіть в бібліотеці можна бути не тільки гарними господинями, але і навчитись мистецтву кулінарії.
А який же клуб без самої  Мері Поппінс, прекрасим подарунком для колег стала пісня у виконанні Крістіни Кисельової  "Леді досконалість".
На додачу найвибагливіші гурмани могли ознайомитися з різноманітними кулінарними традиціями світу,  самобутньою кухнею та просто цікавими рецептами на книжковій виставці "Літературні смаколики" .















      
                       


Немає коментарів:

Дописати коментар