понеділок, 6 червня 2016 р.

Молодіжна академія

  Нещодавно повернулася із цікавої дводенної поїздки до м. Києва в рамках проекту "Інтеграція через діалог"  і поки не розгубила всі свої думки та емоції спішу поділитися з вами своїми враженнями. 
  31 травня – 1 червня 2016 року в Київському міському будинку учителя з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулася Молодіжна Академія в рамках проекту "Інтеграція через діалог" - програми освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, які постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму для дітей з різних регіонів України.
 Програма для учасників Молодіжної Академії  була дуже насиченою і цікавою, як для дітей так і для дорослих. 
   Учасники Молодіжної Академії розпочали роботу над комплексним проектом «Дитина в країні майбутнього», який був представлений перед широкою аудиторією 1 червня.









  Також діти відвідали музей телебачення НТКУ, де працівники каналу UA: Перший провели для учасників Молодіжної Академії тематичну екскурсію-гру «Країна Євробачення», під час якої діти спробували свої сили у ролі журналістів і телеведучих на прес-конференції із заступницею генерального директора телекомпанії Вікторією Романовою та коментатором Тимуром Мірошніченком. 

 


Для учасників проекту "Інтеграція через діалог" – для дітей і Локальних Координаторів було проведено екскурсію у Сесійному будинку Верховної Ради України.






 Прекрасним завершенням Молодіжної Академії став флешмоб «Парасолька над дитиною»  з нагоди Міжнародного дня захисту дітей (біля Будинку вчителя). Яскрава, драйвова і неординарна акція привернула до себе увагу не тільки ЗМІ, але і простих перехожих. 






Немає коментарів:

Дописати коментар