понеділок, 18 травня 2015 р.

Кіровоград - столиця сімейних традицій

   Мабуть найприємнішою несподіванкою неділі став фестиваль "Кіровоград  - столиця сімейних традицій", що пройшов у стінах обласної бібліотеки для дітей ім. А. П. Гайдара за підтримки: Відділу сімї, оздоровлення дітей департаменту соціального захисту Кіровоградської обласної дежавної адміністрації та Центру методичної та соціально-психологічної служби управління освіти Кіровоградської міської ради. 
   Це перша смілива спроба організувати дозвілля дітей та батьків разом, створити для них свято та зустріти Міжнародний день сім`ї у родинному колі.  
   Фестиваль відкрила конкурсно-розважальна програма, ведучими якої були юні читачі нашої біблоітеки. Паралельно з розважальною програмою на батьків і дітей чекали: музична казка "Сонячний зайчик" (ГО "Центр розвитку людини і сімї "Сонячний зайчик"), майстер-класи (фахівці бібліотеки та студенти мистецького факультету КДПУ), ігри, Форум для батьків з педагогічними та психологічними практиками та інше.
  Відділ підліткового читання підготував майстер-клас "Вітальна АРТ-листівка в стилі hand-made", який показав, як легко, просто і в той же час вишукано можна створити вітальну листівку, щоб привітати своїх близьких та рідних. 
   Діти та дорослі залишилися задоволеними фестивалем, адже, як вони наголошували - такі заходи суспільно необхідні. 









Немає коментарів:

Дописати коментар