середу, 6 січня 2016 р.

Різдво вже близько...


  Дуже скоро одне з найпрекрасніших зимових свят поєднає наші родини за святкоим столом. З 6 на 7 січня увесь православний світ святкує Різдво Христове. 
 Готується до свята і відділ підліткового читання. 4 січня у відділі підліткового читання відбувся майстер-клас «Магічне полум`я свічки», під час якого відвідувачі навчалися виготовляти святкові сувеніри, зокрема, свічки та ялинкові прикраси. Творча майстерня проходила в теплій атмосфері, під звуки різдвяних мелодій. Всі учасники залишились задоволеними своїми виробами, які можна подарувати своїм рідним.
5 січня відділ проводив розважально-конкурсну програму «Багата кутя». Бібліотекарі розповіли дітям багато цікавих фактів про традиції святкування Різдва в Україні та інших куточках нашої планети. Користувачі відділу в ігровій формі познайомилися з християнськими звичаями: брали участь в різноманітних конкурсах і забавах, відгадували біблійні загадки та змагалися на кращий спів різдвяних колядок. Також вони дізналися про те, як сервірувати стіл до Святого вечора та поласували кутею.
Завдяки таким заходам, ми зберігаємо наші традиції, передаючи їх у спадок наступним поколінням.



         




























Немає коментарів:

Дописати коментар