понеділок, 16 березня 2015 р.

Книга мого дитинства!

  Як часто стаючи дорослими, обростаючи проблемами, роботою, сім`єю, приємними турботами, ми все одно повертаємося думками в дитинство. Хтось згадує аромат солодкої випічки, першу поїздку в табір, сімейні вечори...але нікого напевно не залишають байдужими дитячі книжки, що на ніч читала мама...Тепер ви читаєте їх своїм дітям, чи просто крадькома згадуєте про улюблену книжку... Скоро у вас з`явиться можливість прочитати свою улюблену книгу дитинства...
   2 квітня  о 14.00 в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання та Міжнародного дня дитячої книги обласна бібліотека для дітей ім. А. П. Гайдара організовує флешмоб  "Книга мого дитиства".
   Флешмоб буде проходити на вулиці Шевченка  і охопить проміжок вулиці від гімназії Шевченка № 5 до скверу перед бібліотекою.
     До участі у заході запрошуються всі бажаючі: діти і їх батьки, студенти,школярі і просто люди, які не уявляють свого життя без книги.
  Основне правило флешмобу - прийти з улюбленою книжкою дитинства і тримати її в руках. Це може бути паперова книга, рідер, телефон чи інший електронний носій і читати про себе в зручному для вас місці чи позі.

Приходь! Читай разом з нами!

Немає коментарів:

Дописати коментар