середу, 4 березня 2015 р.

Дівочі посиденьки

        Кожна дівчинка, дівчина, жінка, бажає бути єдиною, неповторною, бажає, щоб на неї звертали увагу інші чоловіки. На щастя існує один день у календарному році, коли жінка сповна може насолодитися проявом уваги до неї, це - 8 березня - Міжнародний жіночий день. Весняне сонце вже привітніше, пташки більш грайливі і співучі, вулицями проноситься ледь чутний аромат квіткових букетів, в повітрі весна... Весна розкриває нові можливості, робить нас романтичними, мрійливими. Природа прокидається, а разом із нею, прокидається незрівняна, п`янка, жагуча, краса жінки...

     Клуб "Уроки Мері Поппінс" вирішив зробити своїм прекрасним читачкам подарунок - дівчатка завітали до нас на "Дівочі посиденьки"
Під час заходу вони обговорювали багато важливих дівочих запитань: як бути цікавою для всіх і мати успіх, як бути  вихованою, привабливою та стильною. 
Дівчата познайомилися з цікавими життєвими історіями про знаменитих жінок в історії людства, а також переглянули відео-ролики з корисними порадами від своїх однолітків про таємниці моди та краси: як правильно підібрати собі зачіску, наносити макіяж і завжди бути модною та красивою.
Цікаві конкурси, вікторини та тепле чаювання, оживили атмосферу заходу і зробили її по-справжньому весняною, теплою та веселою.
Також вони мали можливість познайомитися з цікавою літературою представленою на книжковій виставці «Бути жінкою».






   





1 коментар: