суботу, 7 березня 2015 р.

"МолоДіжка" або ДІЖКА ідей

 Днями, я повернулася із цікавої захоплюючої подорожі із багажем знань, ідей, новими друзями та яскравими враженнями. 5-6 березня відбулося перше щорічне зібрання Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації
      Я в захваті від поїздки та вражень, які я отримала від неї. Перший день проходив в Національній парламентській бібліотеці, а другий в науково-технічній бібліотеці  КТУУ "КПІ". Ми планували діяльність секції на цілий рік, ділились ідеями, розробляли проекти, працювали у творчих групах, брали участь в міні-тренінгах також вели цікаву бесіду  з Олександром Коптєвим, предстаником Creative Group Head агенства Tabasco, зустрічалися з Іриною Соловей, яка розповіла про те, як треба знаходити і співпрацювати з партнерами та спонсорами бібліотек, а також були учасниками флеш-мобу на підтримку читання серед киян, який пройшов на станції метро "Політехнічний інститут".
        Насичені, цікаві, змістовні дні пролетіли швидко. Хочеться вірити, що ми скоро зустрінемося знову. Дякую за запрошення та можливість співпрацювати з цікавими людьми, генераторами ідей)))
        Приєднуйтесь до нас, з нами цікаво!!!!

   









Немає коментарів:

Дописати коментар