неділю, 10 квітня 2016 р.

Зоотрополіс

   

  В залі досить шумно, в повітрі стоїть солодкий присмак поп-корну, діти, які  і дорослі майже не відривають очей від екрану і захоплено спостерігають за веселими героями, які за майже дві години перегляду мультфільму, встигли їм полюбитися. 
  Мені ще не доводилось писати рецензію на мультфільм, але думаю що для "Зоотрополісу", можна зробити виключення. Адже я його сприймаю, як повноцінний анімаційний фільм. Нове творіння "Disney", не поступається іншим сучасним мультикам, а навпаки, інтригує своїм сюжетом, вражає детективними поворотами, яскравою графікою і цікавими персонажами.
  Головні герої мультфільму - енергійна, завзята, чесна і гарна кролиця - Джуді Хопс, яка мріє стати поліцейським і цинічний, і злодійкуватий лис-аферист - Нік Уайлд. За головними героями дуже цікаво спостерігати. Їм дійсно співпереживаєш і стежиш за ними з великим інтересом. Багато цікавого і оригінального гумору, але  для більш дорослої аудиторії. Тому вважаю, що мультфільм підійде для дітей віком від 7 до 12 років, а також і для сімейного перегляду.
   Окремий плюс за саундтрек Газелі (Шакіри), він вдало перекликається з атмосферою фільму, і виходячи з кінотеатру, хочеться наспівувати "Try everything..."
   Отже, пориньте в чудовий, захоплюючий світ "Зоотрополісу"!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар