понеділок, 25 квітня 2016 р.

Відкрився перший в Кіровограді Локальний центр громадянської освіти


   25 квітня в обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка відкрився місцевий Локальний центр громадянської освіти в рамках проекту «Інтеграція через діалог» у партнерстві з Всеукраїнською асоціацією викладачів історії та суспільних дисциплін «Нова Доба» та за підтримки Європейського Союзу. 

   Під час відкриття запрошені учасники заходу ознайомились з освітньою, психологічною та інтеграційною програмою допомоги дітям, які постраждали від воєнних дій на Сході України та анексії Криму.



   На початку заходу директор бібліотеки Т. С. Манжула повідомила присутнім, що участь у даному проекті почалась з того, що на адресу бібліотеки прийшлов лист від Всеукраїнської асоціації викладачів історії та сіспільних дисциплін з пропозицією реалізувати проект "Інтеграція через діалог"




   Далі Координатор Локального центру Бучукурі Оксана розповіла присутнім про роботу центру та заходи, які будуть проводитись в рамках проекту. Центр стане осередком підтримки для дітей з районів постраждалих від воєнного конфлікту на Сході України та анексії Криму; та дітей батьки яких (де)мобілізовані чи загинули в зоні АТО. 



    В кінці заходу присутні отримали рекламну продукцію з подальшою програмою роботи місцевого Локального центру.





  


Більше інформації на сайті - http://gre4ka.info/suspilstvo/26843-lokalnyi-tsentr-hromadianskoi-osvity-vidkryly-u-kirovohradi-foto

Немає коментарів:

Дописати коментар