пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

З днем Святого Валентина!

Всім привіт! Сподіваюся, що найромантичніший день у році розпочався для вас вдало. Лірична музика, улюблений романтичний фільм, чи просто приємна розмова…допоможе налаштуватися вам на цей святковий день – День святого Валентина!
Існує думка, що для того, щоб зробити приємне своїй другій половинці, або своїм рідним чи близьким не потрібно чекати Дня Святого Валентина, і я з впевненістю скажу, що це правда, бо справжні почуття не можуть бути обмежені рамками одного єдиного дня, але все ж виникає маленьке АЛЕ – свято завжди існує для того, щоб піднести себе над сірими одноманітними буднями.

Тож, якщо ви все ж вирішили святкувати День Святого Валентина, то неодмінно слід подумати про подарунки та як зробити вечерю романтичною.



Що подарувати коханому на День святого Валентина? Ідеї ​​та підказки від журналу «Любов+»

     Вибір хорошого подарунка для коханого в День святого Валентина є непростим завданням, особливо, якщо ви дуже близькі і хочете торкнути його тонкі струни серця по такому чудовому приводу. Але велика любов і трохи фантазії допоможуть значно полегшити це завдання.
     Краще почати пошуки подарунка якомога раніше. Деякі дами взагалі починають пошуки за 2-3 місяці до події, особливо, якщо вони мріють піднести персональний або власноруч зроблений подарунок своєму хлопцеві.
Що подарувати коханому на 14 лютого?
     Якщо ви вмієте в’язати, і досить винахідливі, ви можете зв’язати кашне або светр, намалювати портрет, зробити на пам’ять фотоальбом, в якому будуть розміщені тільки ваші особисті фотографії з коханим. Додайте туди трохи спогадів, наприклад, квитки в кіно або метро та інші приємні дрібнички які нагадають вам про радісні моменти вашого життя, або розмістіть фотографії з часу народження коханого.
Зробіть святкову листівку своїми руками. Такі подарунки завжди були найціннішими серед усіх, адже ви вкладаєте в них всю свою любов в процесі створення.
   Вибираючи подарунок, постарайтеся врахувати інтереси і погляди коханого. У нього обов’язково є улюблене хобі, а може він колись згадував про бажання купити собі щось для душі?
   Існує також безліч стандартних подарунків, які всі дарують на день всіх Закоханих: наручний годинник, гаманець, туалетну воду, солодощі, шоколадну корзинку і багато іншого. Такі подарунки звичайно дарують батькам, братам, дядькам, другим половинкам або чоловікам, до яких у вас особливе ставлення.


Жести любові
    Для початку, потрібно завжди пам’ятати, що любов виражається масою різноманітних способів, а не тільки за допомогою подарунків.
     Зателефонуйте йому просто зараз, щоб ще раз сказати вашому коханому, що ви його любите.
     А може бути, ви просто хочете прогулятися по парку, взявшись за руки?
Можна також приготувати його улюблену страву в цей вечір, або зробити те, чого ваш коханий так довго чекав від вас, наприклад, придумати новий рецепт або навчитися в’язати.
     Пофантазуйте небагато, і у вас з’явиться безліч ідей.
Подарунки по інтересах
     Багато чоловіків хотіли б отримати такий подарунок, який би асоціювався з ними. Наприклад, книголюбу ви можете подарувати книгу, музичний диск – любителю музики, а любителю красиво одягатися подаруйте щось з одягу. Якщо ваш коханий захоплюється електронними пристроями, ви можете вибрати для нього мобільний телефон, електричну бритву, масажер і так далі.
Романтична втеча
     Заможні дружини можуть спланувати спільний романтичний день. Можна вибрати той напрямок, який цікавий вам обом. Якщо це для вас важко, купіть квитки в театр, кіно чи зарезервуйте столик на двох в ресторані. А як щодо СПА-процедури з наступним спільним незабутнім вечером?

Рекомендації щодо вибору страв

       Продумуючи меню на День святого Валентина, відмовтеся від використання часнику, ріпчастої та зеленої цибулі, гострого сиру з сильним ароматом – хоча ці продукти і відносяться до афродизіаків, дихання після них буде не дуже свіжим. Пельмені, котлети, картоплю фрі та м’ясну солянку теж не варто готувати – це дуже жирна, важка їжа, на переробку якої організм направить всі сили.
      Салат «Серцевий». Смачний, корисний, легкий і романтичний. Робиться він у формі серця, верх рясно посипається зернами граната.
     Інгредієнти: варений буряк, відварене м’ясо, картопля, варена морква, яйця, яблука, сир, майонез.
Всі компоненти цього салату дрібно ріжуться, укладаються шарами і промащуються сіточкою з майонезу.


Десерт «Фрукти в шоколаді». Просто, швидко, корисно і красиво. Купіть різних фруктів – банани, яблука, груші, мандарини. Наріжте шматочками і залийте розтопленим шоколадом. Або розтопіть шоколад, умочіть в нього шматочки фруктів і дайте шоколаду застигнути.

Пісний десерт: бананові брауні з горіхами. Пісні десерти нічим не відрізняються від скоромних - вони так само смачні і прекрасні. Тому в переддень Великого посту ми вирішили поділитися з тобою рецептом бананових брауні, якими ти зможеш побалувати свої смакові рецептори і душу.

Тобі знадобиться:
  • 2 дуже стиглих банана
  • 170 г борошна
  • 2 ст. л. какао
  • 140 мл соняшникової олії
  • 140 мл води
  • 1 ч. л. розрихлювача
  • 55 г горіхів (бразильських, кеш'ю або мигдалевих)


Какао з молоком і корицею
5 зігріваючих напоїв
Для 2-х порції какао нам потрібно: 400 мл молока, 4 чайні ложки цукру, 5 чайних ложок какао-порошку, 1 чайна ложка кориці, 4 столові ложки гарячої води
Як готувати: у турці або каструльці змішуємо какао з цукром і заливаємо гарячою водою, помішуючи, доводимо до кипіння, додаємо нагріте окремо молоко і, трохи зменшивши вогонь, прогріваємо суміш, не доводячи до кипіння. Коли какао готове, збиваємо його віничком до утворення пінки, додаємо корицю і розливаємо в чашки, додаємо цукор або мед за смаком.

П. С.  Якщо ви точно не визначилися з подарунком або не знаєте, як прикрасити свій будинок, то рубрика у блозі: "Цікаво знати..." містить посилання на різні інформаційні ресурси...і допоможе вам, відповість на всі ваші запитання. 
Рубрика "Читай. Дивись. Слухай" - це підбірка найкращих романтичних книжок і фільмів...тож приємного вам дня:)))
Такжок, продивляйтеся наші нещодавні майстер-класи, думаю вони стануть у нагоді))
П. П. С. Якщо виникнуть запитання,пишіть нам - ми завжди поряд!))







Немає коментарів:

Дописати коментар